Klanten en Kwaliteit met een grote K

Van Mil bouw- en onderhoudsbedrijf kiest er bewust voor om klein te blijven en waarborgt daarmee de kwaliteit van het werk en het contact met de klant op een hoog niveau.

Voor de meeste bedrijven is het vanzelfsprekend wanneer het goed gaat, expansie volgt in de vorm van meer personeel of het uitbesteden van de opdrachten.

Voor van Mil bouw- en onderhoudsbedrijf geldt dat de opdrachtgever centraal staat en gewaarborgd is van een persoonlijk contact met de eigenaar en werknemer zelf.

De klant ervaart dit doordat alle voorkomende werkzaamheden zoveel als mogelijk in eigen beheer worden verzorgd, of het nu gaat om metselwerk, daktechniek of cv en sanitairwerk etc., kortom een bedrijf dat van alle markten thuis is.

Voor opdrachtgevers is een snelle voortgang van een project een noodzaak, om dit te waarborgen wordt gebruik gemaakt van de know-how van vaste leveranciers en eventueel wordt er gewerkt met college en hun specialisme.

Uiteraard is het ook mogelijk om alleen een ontwerpidee of een dhz-advies te verkrijgen met daarbij de benodigde materialen.

Kenmerken van het bedrijf zijn liefde voor het vak en kwaliteitsprodukten.